Фитнес отслабване на задните части

Наскоро говорихме за това какви упражнения трябва да се правят, за да отслабнете корема. Днес искам да се впусна в незначителна тема и да говоря за задните части. Предвид социологическите проучвания може да се заключи, че повече от половината от жените са изтъкнали своята основният проблем глутеалните мускули. И това не е изненадващо, защото тялото на една жена е склонно да спести мазнини на това място.

Фитнес Отслабване на задните части

съдържание

  • Какво трябва да знаете за бедрата?
  • Няколко прости упражнения, които укрепват бедрата
  • Като заключение
Слабо и умерено закръглени задници винаги добавя сексуално привличане. За да се гарантира, че задните части са начинът, по който повечето жени мечтаят, много не се изисква. Трябва да помните само няколко тайни и периодично да правите упражнения за отслабване.

Какво трябва да знаете за бедрата?

бедрата и глутеалните мускули. упражнения за загуба на теглоГлутеалните мускули се състоят от горни, средни и долни мускули. Те популяризират движение бедра. Ние можем да ги усетим, когато ходим или обръщаме бедрата си. Жалко е, че в допълнение към вижданията на мъжете, ханша често привлича ненужни килограми.

Аеробни упражнения, като ходене, бягане или колоездене, имат положителен ефект върху мускулния тонус на бедрата и на повърхността на бедрото. Най-ефективно ще има наклон нагоре. Това е, което принуждава долните мускули да работят, едновременно с това изгаряне на голям брой калории.

Спрете колоезденето си, ако целта ви е не само да затегне бедрата, но и да намалите телесното тегло. Това е чудесен начин за укрепване всички мускули на краката. Класовете могат да се провеждат във фитнес залата или на улицата, но те трябва да са редовни и продължителни.

Отслабване отслабване плуванеИмате възможност да направите това плуване? Посетете басейна или отидете до най-близкото езерце. Редовното плуване укрепва всички мускули на тялото, а не само хълбоците.

В допълнение към аеробни упражнения, обърнете внимание на силните упражнения. Защото, когато бягате или упражнявате на велосипед, всички мускули на тялото се включват, а за укрепване на хълбоците е необходимо да насочите обучението в правилната посока.

На усилията не са напразни, коригирайте диетата. Пресичайте захарта и животинските мазнини и намалете количеството консумирани калории. Можете лесно да използвате една от диетите за бърза загуба на тегло. Дък, защо не го направи? Яжте по-малко, преместете повече - дайте еластични бедра и бедрата.

Няколко прости упражнения, които укрепват бедрата

клякам за хълбоцитеНай-доброто упражнение за затягане на бедрата и бедрата е клякането. За да извършите правилно клякам, поставете пред себе си огледало. Така че вашите упражнения ще бъдат по-ефективни. Гърбът трябва да е плосък и краката ви да бъдат поставени на разстояние от рамото. Изпълнете упражнението, като огънете коленете, докато бедрата не поемат положение, което е паралелно на пода. Скърти на пода не би трябвало! Сменете това упражнение с притискане на стол. За да направите това, поставете стол зад гърба си и клякайте, без да седите напълно. За да увеличите натоварването на крака, задайте максималната ширина.

упражнение за задните бедрени мазниниУпражненията се извършват на четири позиции. Тегло на тялото равномерно. Огънете коляното, наведено до гърдите. След това го изправете назад и я вдигнете. Поддържайте ритъма, но не прекалявайте.

Гледайки в огледалото гледай гърба си, тя трябва да е плоска. За да увеличите товара, фиксирайте малко тегло върху краката. Започнете курсове от десет пъти за всеки крак, като постепенно увеличавате броя на екзекуциите.

Съвети за отслабване за бедратаСледващото, не по-малко ефективно упражнение съдържа елемент за разтягане. Името му е подслон. Извършете упражнението напред и назад. За да разрешите проблема с непредвидени задници, упражнявайте редовно. За първи път са достатъчни 10 упражнения с атака срещу всеки крак.

На следващия ден увеличете броя на атаките и броя на подходите към упражнението. Не забравяйте - основното нещо е да не се изтощавате до седмата пот, а редовността. Въпреки че, ако съчетаете тези две неща - резултатът ще дойде много по-бързо.

Като заключение

заключениеВ заключение, позволете ми да ви напомня, че при загуба на тегло е важен санокнотол. Без него всякакви опити да отслабнете са склонни да се сринат, било то диета или упражнение. Винаги помнете, че трябва да контролирате тялото си, а не това.

В нещо тогава се отричайте, нещо правя, Само в този случай ще постигнете резултата, който ви удовлетворява.

Share:
Comments