Ефективни тренажори - нашата оценка

След като дойде във фитнес клуба, жените винаги обръщат голямо внимание на обучението на долната част на тялото. Това са краката и задните части, които възбуждат възгледите на мъжете, а професионалните спортисти традиционно вярват, че краката са показател за това колко добре човек работи в залата. За да тренирате краката си, има много симулатори. Днес ще ви кажа кои от тях са най-ефективни и безопасни.

Симулаторите за краката са сила и сърдечно. Някои се зареждат предимно с мускулна маса, докато други помагат за намаляване на теглото, въпреки че модерното сърдечно-съдово оборудване също може да зареди мускулите добре, но повече по-късно.

Най-ефективното оборудване за тренировка за краката

Най-ефективните упражнения за крака - няма значение дали искате да отслабнете или да облекчите тялото, са основните упражнения. Следователно, нашият списък се ръководи от симулатора на Smith. Така изглежда. И е задължително за всеки фитнес клуб.

тз

Смилаторът "Смит", наричан също машината на Смит, ви позволява да изпълнявате много тежки и сложни упражнения с много по-малък риск и опасност, отколкото ако го правите с безплатно тегло, т.е. просто държите отключен бар.

В колата на Смит барът се движи стриктно вертикално и в много модели не пада под определена точка. Това прави симулатора по-безопасен и ви позволява да правите упражненията правилно, което е много важно особено за начинаещи.

Вторият по ефективност и популярност бих нарекъл машина за преса за преса за преса - тя също така зарежда почти всички мускули на краката, както при кляка, но не упражнява прекомерен стрес върху гръбначния стълб. Ако поставите краката си на различни позиции, можете да изработите всички повърхности на бедрото - вътрешната, външната.

t8

Пресата за крака може да се извършва както на седнало, така и на легнало положение, за предпочитане е "заседналият" вариант, тъй като не предизвиква такъв силен прилив на кръв към главата, както при краката на легналото положение.

Изолирани упражнения

Освен основните упражнения за краката, има и изолирани такива, т.е. онези, които ви позволяват да изработите определена зона, например предната или задната страна на бедрото. Следователно следващата в списъка на ефективните симулатори за крака в нашия списък ще бъде симулатори за огъване и разширяване на краката.

Удължаването натоварва предната част на бедрото и флексията - гърба и задните части, ако ги държите здраво по време на упражнението.

Симулатор за информация и развъждане на краката - парче също не е лошо, ако неговият дизайн не ограничава амплитудата на движенията.

: 5

Друг страхотен треньор за краката е кабелът. Поставяте си глезена в цикъл - и правете различни упражнения с тежести. Кабелният симулатор ви позволява да се върнете назад, настрани, напред, като мускулите имат различен товар.

тч

Не забравяйте, че техниката, броят на повторенията и теглото играят много важна роля в обучението по краката. Можете да направите краката си тънки и релефни, ако направите поне 15 повторения в подхода 3-4 серии със средно тегло и за да дадете обема ще ви помогне да имате по-голяма тежест и по-малко повторения.

Сърдечно-съдово оборудване за красотата на краката

Сърдечно-съдовата помощ спомага за привеждане на мускулите на краката в тонус и намаляване на теглото, но е важно да се покаже адекватна устойчивост на тези машини. Отново дойдете на треньора и поискайте съвет.

Най-ефективното сърдечно-съдово оборудване е елипсоид, бягаща пътечка, велоергометър и стъпало. Всички те могат успешно да се прилагат от вас, просто трябва да помните, че за начинаещи и тези с наднормено тегло, моторът ще бъде по-подходящ за това упражнение, бих препоръчал и тези, които имат проблеми с вените.

Отваряне

Неблагодарна и стъпкови симулатори за обучените, с повишено внимание, че трябва да бъдат използвани от тези, които имат разширени вени и ставни заболявания. Но елипсоидът може да използва почти всичко.

За всеки симулатор аз и колегите ми ще разговаряме по-подробно в следните публикации. Следвайте актуализациите на Dietplan.ru

Share:
Comments