Аква аеробика - всички танцуват!

Няма значение къде сте - в курортен хотел на Канарските острови или у дома в снежна Русия. Където има басейн, потърсете класове аква аеробика - ритмични танци във водата, с които можете да отслабнете, да затегнете мускулите и дори да намалите целулита и да направите това много по-бързо от тези, които са останали на брега.

Класовете във водата са много по-ефективни от практикуването на земята, защото:

- телесната температура е много по-висока от температурата на водата и тялото, което се опитва да затопли, произвежда повече енергия, което означава, че прекарва калориите, които сте яли, за пореден път не може да устои на изкушението да прекъсне диетата.

- ако сте ангажирани в зала, неволно се сравнявате с другите, уви, сравнението не винаги е във ваша полза. И в басейна, основното тяло във водата, всички изглеждат еднакво прекрасни и това е много важен психологически момент. Пълните хора в басейна са по-комфортни, освобождават се, престават да се срамуват от тяхната пълнота и в резултат се занимават с пълна сила, като получават положителни емоции от уроците.

- Когато сте във водата, естествено чувствате ефекта на джакузито. Кожата става еластична и еластична, плюс хидромасаж помага в борбата с целулита.

- от училищните дни, не забравяйте, болка и дискомфорт в мускулите по време и след физическо възпитание, е съвсем естествено явление, разбира се, ако целият урок, вие не се крият в съблекалнята или седи на една пейка от несъществуващата fizprichine. Ако не, трябва да знаете, че млечна киселина, която се натрупва в мускулите по време на тренировка, веднага започва да се излезе от тялото, като общият дискомфорт. Научните данни за млечна киселина оставяме himikam- професионалисти и вярват на думата си, най-важното е, че масажът на водата не се натрупва в обучените мускули на млечна киселина, така че след тренировка във водата няма да се нарани. Освен хидромасаж, вода има ефект на лимфен дренаж, стимулира циркулацията на кръвта, и като резултат - отпуснато състояние, а не напрежение стрес.

- Водоустойчивостта е няколко пъти по-висока от съпротивлението на въздуха, което означава, че извършването на упражнения изисква много усилия. Един урок в басейна замества поне два класа в залата, което означава, че може да бъдете мързеливи два пъти по-често.

- Архимед изглежда, доказа, че във водата се намалява телесното тегло, което означава, че натоварването на гръбначния стълб е намалено, така че класовете за аеробика са подходящи за хора с наднормено тегло

- и дори във водата можете да правите упражнения за коригиране на определени части на тялото: корема, бедрата и други части на тялото, с които не сте много доволни. Но това е реално, само ако имате компетентен, професионален треньор, на когото трябва да изберете много отговорно. За 45 минути обучение, инструкторът трябва да стане за вас основен жив човек. По време на обучението, да се съсредоточи само върху упражненията.

- Така че, модерен бански костюм, добро настроение, да пазиш гръбнака прави, да гледаш за правилния ритъм и да дишаш, да се занимаваш, да се занимаваш, да се занимаваш с ... Две седмици от класовете и най-малко 2 кг.

Послепис Малка тайна. Аква-аеробика като правило се провежда в общ басейн, а мъжете плуват по съседните пътеки, може би има и празни. Бъдете смели.

Това е важно. Има противопоказания, преди да закупите абонамент, консултирайте се с лекар.

Share:
Comments