Защо и как жените губят тегло в русия

В Русия отдавна не съществуваше стандарт на женска красота: понятието "красота" имаше социална конотация. Например, една жена, която има репутация като "положителна", автоматично се нарежда сред първите красавици. И някои древни източници наричат ​​"красива" съпруга, която седи зеле в подполе и мълчаливо разбива побоите на съпруга си. Искате ли да бъдете такава "красота"? Едва ли ...

Между другото, ако се придържате към древните възгледи за красотата, тогава съвременниците нямат какво да се надяват дори на скромния статут на "красив човек". Боите ли с устни, мигли, вежди? Зачервяваш ли бузите си? Това е дяволско влияние! Жените, които сложиха очи и вежди на нея, рисуваха устните си с цвекло, наречено "вещици". Но това е едно от най-ужасните злоупотреби в Русия. Защо? Да, понеже вещиците изобретяват първите контрацептивни методи, наречени "очарованието на заклинанието". Необходимо е да се открие такава "отвара" в дадена жена и да се карат с нея, независимо от това коя е по статут - благородна благородна или обикновена слуга. И това е най-добре ...

Човек не е куче, не се хвърля в костите?

Но каква е истинската руска красота? По правило "положителните" съпруги бяха пълни и какво друго биха могли да направят? Съпругът да се хареса на съпруга си, да имат деца раждат да. Естествено, ще се разраствате. Между другото, не се ли каза думата оттук: "Един добър човек трябва да бъде много"?

Въпреки това, започвайки някъде от XVIII век, под чуждо влияние, благородството рязко променя идеите си за красотата. Модата включва hudyshki, и следователно дамите започнаха да губят тегло бързо. Никой не е мислил за ползите и вредите от диетите, че може да е вредно за здравето. Всичко това, без да се върне обратно към чуждестранния идеал - тънка талия, тънка врата.

- Кой ще го хареса - промърмориха търговците, - когато няма нищо, за което да се притисне една жена? Въпреки това, "понички" феновете днес, че не е твърде много, и не е изненадващо - просто включване на телевизора, и има солидна "пропаганда" кльощави, атлетични момичета. Вземете същите суперпопулярни модели или актриси - не грам с наднормено тегло. Сега, както преди триста години, деликатно момиче се смята за красиво и затова 90 от 100% от дамите се опитват да отслабнат. Но това често не се яде нищо олово, а в най-лошия случай, ще получите обратния резултат - излишни килограма растат като гъби след дъжд. И тогава вашият собствен външен вид започва да изглежда отвратително, лятото се превръща в период на тих ад, а плажът - в обсебен кошмар.

Това не е болезнено болезнено ...

Ако наднорменото тегло ви пречи или смятате ли, че поради нейната пълнота, че пропускате най-голям шанс в живота, като цяло, ако мисълта за тънка талия не дава денем ни нощем почивка, намаляване на теглото е необходимо. Най-малко след това, за да "бъде мъчително болезнено за пропилени години" ... И ако това е сериозен, и не сте забелязали, че са попаднали в дълъг размисъл върху това, което всички около тънка, автоматично започне да съжалявам за себе си, като обвини своя шеф , според вас, липсата на всички смъртни грехове. Кажи, че съм толкова дебела, грозна, никой не ме обича, не подарявам цветя и дори усмивка, небрежно минава ... С други думи, веднага след като седнете на диета и да се уверен походка към целта си, оправдание ще изчезне и ще бъде в състояние да погледнете техните проблеми от различен ъгъл, с очите на една уверена жена.

Share:
Comments