Продукти, които ни вълнуват и убиват желанието

Екзотични плодове и риба, различни видове бобови растения и морски дарове не са просто храна. Това са съставки, в които има различни витамини и микроелементи, които са невидими за нормалното око, способни да подобрят нашето тяло, да дадат красота и младост, както и тези, които дават или поемат либидо.

Продукти, които повишават сексуалните усещания и увеличават времето на половото сношение

Мъжката сила е важна част от успешния секс, така че е нормално, трябва да се поддържа. Направете продукти, които са богати на протеини, витамини В, Е и А. Но въглехидратите и мазнините (хляб, кифли, мастни меса) оказват негативно влияние върху ефикасността, като с тях трябва да сте по-внимателни.

Не забравяйте да добавите на човек част от месо, риба и яйца. Нека диетата му да бъде разнообразна, можете да приготвите зеленчукова салата за странично ястие, включително целина, ряпа, спанак или ряпа. Разбира се, за да вкус, можете да добавите други зеленчуци, попълнете с по-добро масло с чесън, който, подобно на лука, влияе на силата.

Орехите са силен афродизиак, затова потърсете човек на романтична вечеря със зеленчукова салата, парче риба и дресинг от чесън и ядки. Нощта на любовта е гарантирана.

Не оставайте без внимание, мляко, заквасена сметана и извара, добавете тези продукти в менюто и вижте как ще се промени живота ви.

Малко сладко

Отличните качества са банани, ефектът им е дълъг, често през целия ден.

Датите не само могат да подобрят потентността, но и да удължат процеса на полово сношение. Добавете авокадо с прекрасни свойства и брачният живот може да изглежда като рай и приказка.

Не забравяйте и за шоколада. Той не само е способен да се развесели и да даде радост, но и ви позволява да се впуснете в състояние на любов, дължащо се на производството на хормонален ендорфин (хормон на радостта).

Малко жени знаят, че след като ягода настроението стане игриво и романтично, всичко е за плодовата захар и как тялото реагира на нея.

Продукти, които могат да изгорят огъня на любовта

В допълнение към намаляването на ефикасността, изброените по-долу храни също могат да увредят здравето.

На първо място, това са продукти за бързо хранене и бързо хранене, а след това полуготови продукти. Съставът на тези съставки заслужава критика, защото те съдържат много вкусове, багрила и други елементи, които не са много полезни за нашето тяло.

Храните, богати на въглехидрати, оказват негативно влияние не само върху фигурата, но и върху силата. Например, белият хляб, комбиниран с наденица, е враг номер едно за здравето на мъжете.

Продуктите, в които има соя, също могат да имат отрицателен ефект върху потентността и сексуалното желание. Същото важи и за алкохола, въпреки че много от тях са сигурни, че действат точно обратното, но след краткото разширяване на кръвоносните съдове и притока на кръв се получава свиване на кръвоносните съдове, изтичане на кръв и трудна ерекция.

По отношение на количеството

Често след тежък работен ден ние бързаме вкъщи. Яжте и се отпуснете, но след обилна вечеря (поради бавното насищане можем да ядем няколко пъти повече), чувстваме тежест, повече умора и сънливост. За всички удоволствия и речи не може да бъде. Оказва се, че ако преяждате - това също е лошо.

Заключение: трябва да наблюдавате не само това, което ядете, но колко. Само в комбинация от тези два моменти ще има пълен сексуален живот.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments