Отслабване: 7 лесни стъпки за успех. съветник треньор.

Преди всичко, намаляването на теглото не е краткотрайна диета, а не седмица от трескаво обучение. Отслабването е правилното хранене, здравия сън и умерената физическа активност. Отслабването е полезна диета, която помага да се постигнат резултати, без да се уврежда тялото. В края на краищата, основната задача в намаляване на теглото - да се поставят в тялото и здраве! Hudeya, трябва да спазвате определени правила и разпоредби, които в бъдеще ще се превърнат в основните разпоредби на вашата HLS.

Много хора се питат: "Откъде започвате да губите тегло?" Така че, аз отговарям на популярния въпрос: "Основното нещо, което трябва да започнем!"

Стъпка 1: Започнете точно сега, точно сега, тази секунда. Не отлагайте следващия понеделник, месец, година. В края на краищата всичко е във вашите ръце! И една досадна мечта за красиво тяло се сбъдне.Стъпка 2: Задайте цел, ясно да формулирате вашите желания и да продължите напред, без да се отклонявате от желания курс.

Стъпка 3: Измерете тялото си. Това е много важно по отношение на стимулите. Измерете всичко от гръдния кош до глезените. А след две седмици сравнете резултатите. Забележка: Много жени правят грешката да разчитат на стрелката на везните. Когато спазваме правилното хранене, комбинирано с физическо усилие, мазнините се изгарят в тялото и се добавят мускули, поради което нашето тегло може да се увеличи (защото 1 куб. См. Мазнина тежи по-малко от 1 см. Мускул ). Но този случай работи само, когато в тялото ви няма много наднормено тегло.Стъпка 4: Разберете диетата. Но не се опитвайте да получите краткосрочен резултат, а краткосрочен резултат. Диетата е балансирана диета, а не седмица на вода и ябълки. Изберете най-комфортната диета за вас, която включва консумацията на белтъчини, мазнини и въглехидрати, както и витамини, микро и макро елементи. Резултатът няма да издържи дълго, след няколко седмици ще забележите подобрение на състоянието на кожата, ще се почувствате леки и весели, и преди всичко ще получите необичайно излишни килограми. Това е много важна и обширна точка, която ще разгледаме в следващата тема.

Стъпка 5: Влез за спорт! Спортът е огромна част от здравословно и красиво тяло. И ако пренебрегвате физическите упражнения, тогава можете да забравите идеалната фигура. Отличен вариант - дейности на открито. калории, изгорени два пъти по-ефективно. Само че не е необходимо да се зареди самата убийци тренировки, както и плавен преход в желаната модата първия ден, и постепенно увеличаване на темпото. Но помнете, първият месец тялото ви ще се подуе малко, защото превключихте на активна физическа активност. Това се обсъжда по-подробно в областта на спорта.Стъпка 6: Пийте вода! Може би най-простата професия, която насърчава загуба на тегло, или по-скоро, пречистване на тялото. Пийте вода често и на малки глътки, а не пийте половин литър в даден момент, в противен случай няма да има ефект. Просто носете в чантата си малка бутилка вода и пийте навсякъде. Водата трябва да се пие 20 минути преди хранене! И след хранене, поне половин час, не глътка. На сутринта е по-добре да се пие гореща вода. тя увеличава тона на тялото.

Забележка: Трябва да пиете само вода! Няма други напитки, включително чай.

Стъпка 7: Няма оправдания! Без отстъпки. Вие правите това за себе си, не за съпруга, а не за обекта на съчувствие, а само за себе си. По-добре е да се харесате в огледалото и да се гордеете с волята си, вместо да ядете друг кок с кондензирано мляко.

И най-важното: Тялото свиква с диетата 21 дни, т.е. ако прекарате 21 дни без шоколад, бисквити, пържена храна, след три седмици дори няма да искате да ядете брашно.

Share:
Comments